Αναζήτηση
Αναζήτηση: Κατηγορία: Τοποθεσία: Ακτίνα σε:

Λέξη Κλειδί

Επιλογή Κατηγορίας

Πόλη/Περιοχή, ή ΤΚ

Χλμ.

Βοήθεια infodot επαγγελματικού οδηγού

Τεχνική Υποστήριξη:

Τηλεφωνική Υποστήριξη
Δυσκολεύεστε; Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την καταχώρισή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.56.14.692 ή χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας    και θα πραγματοποιήσουμε εμείς την καταχώρηση.

Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας Για να επαναφέρετε τον κωδικό σας πρόσβασης εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Λογαριασμού σας στη σελίδα υποστήριξης σχετικά με τον κωδικό πρόσβασης

Γιατί το email μου δεν εμφανίζετε στην καταχώρηση μου σε κοινή θέα?
Υπαρχει σε μορφή συνδέσμου που παραπέμπει σε φόρμα αποστολής στοιχείων,
οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να σας στείλει μύνημα μέσω φόρμας ,αυτό γίνετε για να αποτρέπουμε τα διάφορα προγράμματα που μαζεύουν emails, να κλέβουν το email σας και να σας επιβαρύνουν με άσχετες διαφημίσεις.


Τι είναι τα META Description: / META Keywords:?
Είναι δεδομένα γιά την ιστοσελίδα σας που στην ουσία δεν είναι ορατά στους επισκέπτες σας, αλλά στα διάφορα crawlers/bots/spiders που την scannάρουν ανά χρονικά διαστήματα και βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να την κατατάξουν όσο πιό σωστά γίνεται στον κατάλογο (index) τους.

Meta Keywords :
Πλέον οι λέξεις κλειδιά δεν παίζουν ρόλο για την ανεύρεση της ιστοσελίδας σας στην μηχανή αναζήτησης της Google. H Yahoo και η Bing τα χρησιμοποιούν ακόμα, αλλά όπως γνωρίζουμε το μεγαλύτερο μερίδιο το έχει η Google. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε να τα προσθέσετε στην ιστοσελίδα σας και να δώσετε τις λέξεις κλειδιά σύμφωνα με το περιεχόμενο που έχετε να δείξετε.

Meta Description :
Μέσα σε αυτό πρέπει να γράψετε την σύντομη περιγραφή της ιστοσελίδας όπου θα παρουσιάζεται και θα διαβάζουν οι μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα πρέπει να περιέχει λέξεις που θέλετε ο επισκέπτης να αναζητά για καλύτερο αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να φτιάξετε έναν ελκυστικό τίτλο όπου θα προδιαθέσει τον επισκέπτη να μπεί στην ιστοσελίδα σας.         Δείτε επίσης οnline εργαλείο ελέγχου για Meta description & keyword !

Πως μπορώ να προσθέσω ενα video απο το youtube

Στο πεδίο Youtube video# εισάγεται το id απο έναν σύνδεσμο του youtube πχ:

Παράδειγμα 1.

https://www.youtube.com/watch?v=vFAf_29KYTs&ob=av2e  δηλαδή το  vFAf_29KYTs

στο πεδίο Youtube video = vFAf_29KYTs

Παράδειγμα 2.

https://www.youtube.com/watch?v=GvVMs8V6aRw     δηλαδή το   GvVMs8V6aRw

στο πεδίο Youtube video = GvVMs8V6aRw

δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο που υλοποιεί τα παραπάνω

https://www.infodot.gr/listing.php?id=6

 

Στα πεδία    ? εισάγετε πλήρη διεύθυνση πχ  https://www.facebook.com/user.....  (ισχύει για πακέτα BASIC, BUSINESS, PROFESSIONAL)

Στο πεδίο skype skype εισάγετε το όνομα skype (ισχύει για πακέτα BASIC, BUSINESS, PROFESSIONAL)

To πεδίο skype status   έχει δύο επιλογές (ισχύει μόνο γιά το πακέτο PROFESSIONAL)  off απενεργοποίηση εμφάνισης της κατάστασης σύνδεσης σας skype και on ενεργοποίηση της κατάστασης συνδεσής σας στο skype. Η λειτουργία αυτή εξαρτάτε απο τις ρυθμίσεις Ιδιωτικότιτας του skype λογαριασμού σας. Στο skype μπορείτε να ρυθμίσεται αυτήν την δυνατότητα επιλέγοντας  Εργαλεία ->Ρυθμίσεις Ιδιωτικότιτας-> τσεκάρεται το πεδίο Να φαίνεται η κατάσταση σύνδεσής μου.

Δείτε video με οδηγίες

 

Qr code περιέχει την διεύθυνση της ιστοσελίδα σας εμφανίζεται αύτοματα (ισχύει για πακέτα  BUSINESS, PROFESSIONAL)

Εμφάνιση μικρογραφίας εικόνας web site screen shot  Η δυνατότητα αυτή παρέχεται σε όλα τα πακέτα (ισχύει για πακέτα FREE ,BASIC, BUSINESS, PROFESSIONAL)

internet explorerfirefoxchromesafariopera

Πρόβλημα με τον Internet Explorer? Συνιστούμε φυλλομετρητές Firefox ή google chrome. Προτρέπουμε όλους τους επισκέπτες μας, να μεταβούν στην χρήση του Firefox ή Google chrome λόγω της αναξιόπιστης  ερμηνείας του HTML & CSS κώδικα από τον Internet Explorer.

Link to us

Πληροφορίες σχετικά με για τον τύπο του browser που χρησιμοποιείτε.

 

Σύνδεση

Thumbnail Screenshots by Thumbshots