Αναζήτηση
Αναζήτηση: Κατηγορία: Τοποθεσία: Ακτίνα σε:

Λέξη Κλειδί

Επιλογή Κατηγορίας

Πόλη/Περιοχή, ή ΤΚ

Χλμ.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δείτε νέα από : ΤO BHMA :: ΣΚΑΪ :: ZOOGLA :: KAΘHMEPINH :: NEWSBEAST :: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ :: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ :: BBC TECHNOLOGY :: YAHOO TECHNOLOGY :: CNN TECHNOLOGY

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Κνοτ: Το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης πρέπει να τερματιστεί μετά τον Σεπτέμβριο του 2018 -
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πρέπει να τερματίσει σταδιακά το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης από τον Σεπτέμβριο του 2018, καθώς πέτυχε τον στόχο της για τον πληθωρισμό, έκρινε ο Κλάας Κνοτ, επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Ολλανδίας, και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του κεντρικού πιστωτικού ιδρύματος της Ευρώπης.  

Γερμανικός Τύπος: Ένα βήμα πιο κοντά στις κεφαλαιαγορές η Ελλάδα -
Θετικά αποτιμά την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων ο γερμανικός Τύπος, ενώ καταγράφει την επεισοδιακή έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων στην Ελλάδα.

Σοφόν... το ασαφές: Σε ποιους ανήκει η δικαίωση -
* Για τα αίτια της χθεσινής εκτίναξης του αγοραστικού ενδιαφέροντος θα σφαχτούν οι αναλυτές, αλλά ασχέτως αιτίων, όλοι αισθάνθηκαν μια βαθιά ικανοποίηση, εκτός από τους ιδιοκτήτες ακινήτων που κινδυνεύουν με κατάσχεση. Η θέση της στήλης από το πρωί ήταν πως η άνοδος θα συνεχιστεί, ακόμα και με αυτόν τον βασανιστικό τρόπο που εμφάνισαν οι συναλλαγές από την περασμένη Παρασκευή και μετά. Φυσικά η δικαίωση ανήκει σε όσους ειδοποιούσαν ότι αν συνεχιστεί η άνοδος των τραπεζικών blue chips υπάρχει πιθανότητα να επιταχυνθεί ο βηματισμός τους προς υψηλότερα επίπεδα.

Ψίθυροι: Εκτός ταμπλό οι μετοχές της Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες -
- Μετά και τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, οι μετοχές της εταιρείας Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε. αφαιρούνται από σήμερα από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Μικτά πρόσημα στη Wall Street, νέο ρεκόρ για Dow Jones -
Με μικτά πρόσημα έκλεισαν την Τετάρτη οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street

Εξωδικαστικός: Στο ΦΕΚ η διαδικασία ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων έως 50.000 ευρώ -
Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ – Τεύχος Β' 4158/29.11.2017) δημοσιεύθηκε η υπουργική απόφαση για την απλοποιημένη διαδικασία ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων που δεν ξεπερνούν συνολικά το ποσό των 50.000 ευρώ, στο πλαίσιο υπαγωγής τους στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό.

Lamda για Ελληνικό: Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε -
Έτοιμη για την εκκίνηση του έργου στο Ελληνικό δηλώνει η Lamda Development, μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της Οδυσσέα Αθανασίου.

«Πρεμιέρα» την Πέμπτη για τη λοταρία του ΥΠΟΙΚ -
Την Πέμπτη (30 Νοεμβρίου) θα διεξαχθεί η πρώτη κλήρωση του προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων, όπως ανακοίνωσαν το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Bloomberg : Άνοδος 7,9% του δείκτη των μετοχών των ελληνικών τραπεζών -
Άνοδο 7.9% καταγράφει ο δείκτης των μετοχών των ελληνικών τραπεζών εν όψει της έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

Bloomberg: Έκδοση νέου ομολόγου σχεδιάζει η Ελλάδα μετά το Eurogroup του Ιανουαρίου -
Στην έκδοση νέου ομολόγου αμέσως μετά την τελική συμφωνία στη συνεδρίαση του Ιανουαρίου με τους δανειστές προσανατολίζεται η κυβέρνηση σύμφωνα με πρόσωπο που γνωρίζει το ζήτημα και τον οποίο επικαλείται το Bloomberg. Οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας το 2019 ανέρχονται περίπου σε 19 δισ. ευρώ. Το υπουργείο Οικονομικών σκοπεύει να αντλήσει τουλάχιστον 6 δισ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2018 εκδίδοντας νέα ομόλογα, αναφέρεται.

 

 

Σύνδεση

Thumbnail Screenshots by Thumbshots